miniholidaytje - Reisverslag uit Franz Josef, Nieuw Zeeland van Quirijn Coolen - WaarBenJij.nu miniholidaytje - Reisverslag uit Franz Josef, Nieuw Zeeland van Quirijn Coolen - WaarBenJij.nu

miniholidaytje

Door: Qiwi

Blijf op de hoogte en volg Quirijn

30 Januari 2008 | Nieuw Zeeland, Franz Josef

hoihoi,
Ik ben net terug van twee dagen in Hokitika, waar ik heengebracht ben door een van de twee bazen. Ik kan het erg goed met hem vinden, en omdat zijn auto gerepareerd moest worden, en ik een bancaccount moest openen, en drie dagen vrij was, kon ik mee. We sliepen in een enorm chique hotel, dus ik heb mijn hoeveelheid luxe voor de komende weken weer bijgetankt.
Elke avond uit eten, uiteraard op zijn kosten, ook aan het hotel heb ik niet meebetaald. Mijn bancaccount is geregeld, ik krijg mijn pas zo snel mogelijk opgestuurd, en verder heb ik de benodigde spulletjes ingeslagen die je niet in Franz Josef kan krijgen, zoals bergschoenen, werkschoenen (2paar) tandpasta, en mijn eerste elektrische tandeborstel, gel, een kabeltje om mijn mp3-speler aan te sluiten op een radio.

Ik ben ook erg verbrand, want de eerste dag zijn we naar het strand geweest, en zoals ik al had gezegd gaat het hier snel met de zon, maar ik heb erg veel lol gehad, want de golven hier zijn HUGE.
groter dan jijzelf, en na mijn eerste poging om erin mee te zwemmen kwam ik er eindelijk achter waarom ze me hier steeds vertellen dat golven gevaarlijk zijn. het strand is van zand, maar in de branding liggen allemaal stenen, en daarom heb ik nu allemaal schaafwonden op mijn arm. Maar het was erg leuk!!

Zoals jullie waarschijnlijk wel gezien hebben staan er meer foto's op, en dit is te danken aan hannah, die mij fotoruimte kado heeft gedaan. Hannah bedankt, en ik zal dus zoveel mogelijk foto's proberen te uploaden.

Qiwi

• 30 Januari 2008 - 10:25

Jaimy:

een beetje luxe is nooit weg, dan weet je waarvoor je werkt ;-)
    en met die golven word het dus surfen binnenkort zeker?
    werk ze en ga die schoenen snel uitproberen.

james

• 30 Januari 2008 - 13:08

Sifra:

Zon, zee, strand! Wat wil je nog meer?
    Met die daagjes vrij, dan weet je zeker waarvoor je dit doet of niet? Lijkt me heerlijk!

Groeten uit Wageningen City,

sief

• 30 Januari 2008 - 14:18

Bastiaan:

Ik lees dat je weer lekker verantwoordelijk bent bezig geweest daar in de golven.
    Fijn dat je nu weer wat hoog nodige spullen hebt kunnen kopen. Volgens mij is een paar goede bergschoenen geen overbodige luxe daar.

Groetjes Bastiaan

• 30 Januari 2008 - 16:28

Hannah:

nice!

• 10 Februari 2008 - 09:29

Gerard En Manon:

Hallo Quirijn,
    We hebben je kaart van Christchurch een tijdje terug ontvangen, nog bedankt daarvoor. De foto's van strand, rivier, gletsjers en bergen geven wel een wat ruigere indruk van het land. Ziet er prachtig uit. Dat hebben wij niet hier in ons vlakke poldertje. Ik kijk terwijl ik dit zit te typen uit op een zonovergoten waterplas bij de Groote Wielen. We hebben net carnaval gehad hier. Onze Marleen zat in de jeugdraad van elf. Dat is een hele happening geweest. Vandaag is de laatse vakantiedag voor de kids, dus morgen gaat het harde leven voor hen weer beginnen. Werkse en veel plezier.
    Groeten van ons allemaal!

Quirijn

Ik ben Quirijn en ik hou van. En dan een standaardverhaal met clichematige interesses zoals "reizen", "avontuur", "nieuwe dingen ontdekken", etc. Iedereen kan dan vervolgens ja-knikken en denken, "owja daar houd ik ook zo van". Maar ik doe het! En mijn verhalen zijn te volgen via dit blog, mocht je nog inspiratie nodig hebben om er zelf eens een keer op uit te trekken. Veel leesplezier